Amazon Quiz Answers for 13th March 2021 ( 5,000rs Amazon pay)

Published 1 year ago on March 13, 2020

By techywala

0 Shares

Amazon quiz answers for 13th March 2021 Win 5,000rs Amazon pay. Amazon quiz entry is free for everyone from everywhere. Just install the Amazon app and start the contest by following below Question and answers for March 13th 2021 and Be a lucky Winner to win 5,000rs Amazon pay. Amazon Quiz contest’s starts at 12 AM to 11:59 PM Daily. Play daily and win exiciting prizes daily by following our page.

Amazon 13th March 2021 Questions and Answers. (5,000 Amazon Pay)

1. Which country is India helping to build the Shahtoot Dam?
Ans: Afghanistan

2. Which Australian cricketer recently won his third Allan Border Medal?
Ans: Steve Smith

3. To which animal is the current year (2021) dedicated, according to the Chinese calendar?
Ans: Ox

4. What is this Japanese dish traditionally wrapped in?
Ans: Seaweed

5. Which of the following car brands does NOT belong to this company?
Ans: Dodge

What is Amazon Quiz?

Amazon Quiz is only conducted in amazon App. Every day 5 Questions will be Asked in Each contest with 4 Options for each to choose the correct Answer. You Have to choose the correct answer to All Questions to Enter Lucky Draw & win the Quiz Time contest. The winner will be selected in Lucky Draw. Daily contest Runs from 12 AM to 11:59 PM Daily. Apart from Daily, There is Also Weekly, Monthly, Spin & Win, Tap & Win and Special Amazon Quiz.

Fun zone

Play amazon daily quiz and free spin and more etc. And be a lucky winner to win the different contest daily.

What is Benifit of joining Amazon contest

By joining amazon daily contest. You can participate and be a Lucky winner to win Exiciting prizes daily by Seeing above Questions and Answers and answer the Questions easily.

How to play Amazon Quiz

First install amazon app in Play store or App store and open amazon app in your mobile and search Fun zone and Click it. And there will be 5 Questions in quiz and Each question will be having 4 options. And open our dowmate.com Webpage and see the Answers and Answer the Questions easily And win the contest easily.

Past amazon quiz Questions and Answers

Amazon 12th March 2021 Questions and Answers.

1.Robert Irwin has been awarded the Natural History Museum’s Wildlife Photographer of the Year award 2020 for his drone image of what?
Ans: Bushfire in northern Australia

2. Al-Amal is the first ever uncrewed space exploration mission to Mars by which country?
Ans: UAE

3. In January 2021, who became the second Indian captain and Asian skipper to win a Test series in Australia?
Ans: Ajinkya Rahane

4. How many phases are there of this satellite?
Ans: 8

5. Which horoscope sign is associated with this sea creature?
Ans: Cancer

Amazon Quiz 11th March 2021 Questions and Answers. (Win JBL in – Ear Headphone)

1.Discovered in Madagascar, Brookesia nana, measuring approx 21.6 mm is probably the world’s smallest adult reptile. But what is it exactly?
Ans: A chameleon

2.How do we better know the biggest game in American Football, the Final of the National Football League?
Ans: Super Bowl

3.The India Meteorological Department is all set to establish the country’s first thunderstorm research testbed in which Indian state?
Ans: Odisha

4.Which country produces the most amount of these beans in the world?
Ans: Brazil

5.A group of this animal belonging to the Felidae family is known as what?
Ans: Pride

Amazon Quiz 10th March 2021 Question and Answers. (Win Rs 20,000)

1:Which film recently became the first Tamil film to win the coveted Tiger Award at Rotterdam Film Festival 2021?
Ans: Koozhangal

2:Which of these is a “micro-blogging platform” developed in India by Aprameya Radhakrishna, promoted as an alternative to twitter?
Ans: Koo

3:Which cricketer recently became the first player in history to score a double century in his 100th Test match?
Ans: Joe Root

4:What is the name of this magical weapon used by a character from Marvel Comics?
Ans: Mjolnir

5:Which email service is owned by this American Corporation?
Ans: Hotmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *